Ja det känns som att min hjärna gör ett alldeles rysligt bungy jump hopp, alt att nån galning spelar ping pong med mina hjänceller för nu läste jag något jag för mitt liv inte kan få in i skallen. Skrev ju i förra inlägget om hur jobbigt det är för många nu när det är så extremt väder om de är handikappade och som exempel tog jag då min granne med permobil.

Men sen såg jag något i Expressen som faktiskt får mig att se rött!!
http://www.expressen.se/nyheter/1.2260992/marie-har-inga-armar-kan-forlora-p-tillstand

 

Regeringen tycker tydligen att handikappade är något man ska spara pengar på och resonerar somså att kan de gå behöver de banne mig inget P tillstånd!!
Så kvinnan i texten som saknar armar mefl riskerar att inte få något P tillstånd hädanefter vilket skulle medföra stora svårigheter med att ta sig nånvart eftersom det är hart när omöjligt att stoppa in pengar i P automaten utan (för att inte tala om ohygieniskt det ska de bara inte behöva göra). Vad f*n är det för samhälle vi lever i och vad f*n har vi för regering egentligen???
Blir så förbannad över sånt här, det är inte ett humant samhälle längre åtminstone inte för de som inte är ”perfekta”. Tycker det är helt sjukt att dra in på saker som i så stor mån påverkar personer som redan innan är i ”underläge” pga sjukdom eller handikapp. Nä fy ett sånt samhälle vill jag banne mig INTE leva i och jag skulle inte ha något emot att betala ett par hundra mer i skatt för att alla dessa människor ska kunna fortsätta ha drägliga liv!!
Nä, känns verkligen som att jag blivit utsatt för ett "mentalt" bungy jump hopp när jag ser sånt här.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed