Något att tipsa om inför kickoff event


skrivet den 20 dec av M, klockan:09:29
 

Ha ha, tydligen kan man köpa rätt roliga grejer på Ica nuförtiden, till exempel kokain ;) http://www.expressen.se/nyheter/1.2260499/ica-kvittot-ni-har-kopt-kokain-for-199-kronor

 

Man kan ju kanske fråga sig vad detta har för nyhetsvärde men jag tyckte i alla fall att det var lite kul, tänk er själva att ha vart och handlat. När man kommer ut från affären kollar man att allt är ok på kvittot och hittar där Kokain!!!!!

Kan ju bli liiiite dumt när kassaapparaten delar upp orden utan att ha en susning om deras innebörd. Vore ju något att tipsa om inför alla de kickoff event som säkert drar igång efter nyår.

 

Annars så känns det som att det är väldigt mycket väder i alla nyheter nu, snökaos i hela Europa och så illa på vissa håll i Sverige att plogbilarna kör av vägen!! Det kan man kalla vinter liksom. Men samtidigt även om vi har en ganska så extrem vinter för andra året i rad så borde det väl ändå inte komma som en total överraskning att vi bor i Sverige och att där kan det bli rejäla vintrar ibland. Då för man ju vara försiktig och köra därefter och det vore ju kanske bra om detta fanns med i planeringen för snöröjning. Det jag personligen tycker är illa är hur alla gångvägar, gårdar och gator ser ut. Tycker väldigt synd om de som antingen är gamla eller handikappade. Har själv en granne med permobil som vart insnöad i flera dagar. De har inte plogat vår gård nu under helgen och det är med andra ord mycket snö så min stackars granne har ingen som helst möjlighet att ta sig ut nu. Var likadant förra vintern, fick hjälpa honom med handling osv. Får väl kolla om han behöver hjälp igen.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed